23 – Boekhandel Hurkmans Van Hees

Openingstijden:

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m Donderdag 09:30 – 17:30
Vrijdag 09:30 – 20:00
Zaterdag 09:30 – 17:00

Rogstraat 23
5361 GP  Grave
0486  420426

www.boekhandelhurkmans.nl

 

Boekhandel Hurkmans van Hees in Grave is een algemene boekhandel met een lage drempel. U vindt bij ons boeken, tijdschriften , kantoorartikelen en een grote collectie wenskaarten voor een breed publiek. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in boeken voor het hoger- en wetenschappelijk onderwijs, die wij vooral verkopen in onze boekhandel in de Hogeschool HAS in ‘s- Hertogenbosch (let op, daar gelden andere openingstijden!).

In onze boekhandel in Grave kunt U ook voor (bijna) alle postverzendingen terecht in onze PostMasters-shop. Wij zijn de verzendspecialist voor Grave en de regio, het servicepunt voor o.a. DHL, DPD, Fed EX, Post NL en andere vervoerders. Onze adviseurs hebben altijd een snelle en en financieel aantrekkelijke oplossing voor al uw verzend-vragen.

Boekhandel Hurkmans van Hees beschikt ook over een compleet ingerichte digitale printshop. Wij verzorgen uw complete (druk)printwerk, in zwart/wit maar ook in kleur. Tevens kunnen wij uw printwerk afwerken door bijv. snijden, nieten, vouwen, perforeren en evt. inbinden. Neem voor de uitgebreide print- en afwerkmogelijkheden even contact op.