20 – Giesbers Optiek Inclusief

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 20:00
Zaterdag 09:30 – 17:00

Rogstraat 20
5361 GR Grave
0486 420665
www.giesbersoptiek.nl 

…welkom bij Giesbers Optiek Inclusief.

Hét adres voor hoogwaardige en prijsbewuste brillen, contactlenzen, hoortoestellen en aanverwante producten. Gerenommeerd om de prima service en de grote kennis van zaken. Klik verder voor meer informatie over onze winkel en onze diensten op de website.

Vrijheid, blijheid, luidt het devies in de hedendaagse brilmode. Alles kan, alles mag: kunststof, metaal, dunne randen, dikke randen, felle kleuren, zachte tinten… u zegt het maar.

Steeds meer brildragers hebben tegenwoordig heel verschillende modellen in hun ‘brillengarderobe’. Waarom zou u ook twee min of meer dezelfde brillen moeten hebben? Het is veel verrassender om bijvoorbeeld het ene moment een lichtvoetig, elegant metalen brilletje te dragen en het andere moment een heel ander gezicht te creëren met een veel forser kunststof montuur. Zo’n laatstgenoemd exemplaar hoeft trouwens helemaal niet zwaar te zijn. Er zijn tegenwoordig namelijk kunststof monturen verkrijgbaar die massief ogen, maar toch opmerkelijk licht van gewicht zijn.

Bij Giesbers Optiek Inclusief zijn alle monturen geprijsd inclusief enkelvoudige glazen ongeacht de sterkte, duidelijkheid dus want met alleen een verte of leessterkte is de montuurprijs ook vaak de totaalprijs.