21 – Woongalerie & Stadstuin Grave

Openingstijden:

Iedere zaterdag
1e zondag v/d maand

Maasstraat 21
5361 GE Grave
0486-473137 

Al meer dan 20 jaar zijn we als meubelzaak gevestigd in `t centrum van het oude vestigingsstadje Grave en wel in de monumentale oude notariswoning met de naam “Woongalerie Grave,” vandaar ons slogan

“Woongalerie Grave in `t ouwe notarishuis”

Het is meer dan de moeite waard om de sfeervolle antiek, antiek-loog met eigentijdse meubelen gecombineerd te zien in de diverse sfeervolle  vertrekken van `t  karakteristieke ouwe notarishuis. U valt van de ene verbazing in de andere! Drie etages met verrassende meubelen.

Sinds kort zijn wij ook uitgebreid met onze catacombe, van daaruit kunt u `n wandeling maken in onze meubeltuin  en al lopend onder het bordes door komt u terecht in  de stadstuin, op het einde daarvan kunt u een kijkje nemen in onze restauratiewerkplaats, waar  kasten worden gerestaureerd en ook nieuwe meubelen in warm antiek-loog (oude uitstraling)worden afgewerkt.

Heeft u dan nog steeds niet het meubel gevonden wat u zoekt, dan gaan wij voor u op pad. Wedden dat u met zo`n  twee à drie weken `n telefoontje krijgt met een verrassende mededeling.

Maar ook al zoekt u geen meubelen, u bent van harte welkom.

Een bezoek aan onze zaak met antiek, antiek-loog, gecombineerd met eigentijdse meubelen en gepresenteerd in sfeervolle vertrekken in  `t ouwe notarishuis, meubeltuin en catacombe, zal nog lang in uw herinnering blijven.

Graag tot  ziens,

Woongalerie Grave